liganadlanu.com u službenoj suradnji sa

  • Županijski nogometni savez Varaždin
  • Međimurski nogometni savez

MNS: Puno novčanih kazni! Neke su za rubriku vjerovali ili ne

MNS: Puno novčanih kazni! Neke su za rubriku vjerovali ili ne

U novim glasnicima 4. NL Čakovec – Varaždin i u GOOL-u puno je financijskih kazni, a neki razlozi su za rubriku vjerovali ili ne.

Nakon 5. kola 4. NL Čakovec – Varaždin izrečene su tri financijske kazne. NK Pušćine se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 1.000 kuna zbog isključenja fizioterapeuta Kristijana Pintarića i zbog vrijeđanja i psovanja sudaca od strane predsjednika kluba.

NK Varteks se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 300  kuna jer su navijači kod proslave zgoditka srušili ogradu u Turčinu.

NK Sloga Čakovec se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 300 kuna jer pričuvni igrači nisu htjeli maknuti dresove s krova klupe za pričuvne igrače.

I u međimurskim ligama je bilo financijskog kažnjavanja, objave su u službenim glasniku GOOL. NK Drava Kuršanec kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna jer licencirani trener nije bio nazočan na klupi za pričuve.

NK Strahoninec kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog prijetnji i nedoličnog ponašanja predstavnika kluba Ivice Kovača na utakmici igranoj u Miklavcu.

NK Mladost Komet Prelog kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna i oduzimanjem jednog boda zbog izazvanog prekida.

NK Nedelišće kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 1.000 kuna zbog neodigravanja utakmica U-10, U-12 i U-14.

NK Budućnost Podbrest kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog neodigravanja utakmica pionira u Svetoj Mariji.

(izvor: eMedjimurje)