liganadlanu.com u službenoj suradnji sa

  • Županijski nogometni savez Varaždin
  • Međimurski nogometni savez

APLIKACIJA

APLIKACIJA

Liga na dlanu od ove godine kreće s izvještavanjem sa nogometnih terena na način gdje će gledatelji imati glavnu ulogu kod javljanja rezultata. Aplikacija vam nakon registracije i provjere vjerodostojnosti podataka omogućuje javljanje uživo sa terena gdje pratite utakmicu.

Aplikacija je trenutno dostupna preko direktnog linka za ANDROID uređaje, te će se moći pronaći u Trgovina Play nakon što prođe sve preglede od strane Googlea.

MOLIMO VAS DA PROČITATE PRAVILA KORIŠTENJA APLIKACIJE ZA ŠTO BOLJE FUNKCIONIRANJE SAMOG PORTALA!!!

Aplikacija se može skinuti ovdje: APLIKACIJA 

Upute za korištenje aplikacije

 

Svim natjecateljima ( izvjestiteljima) želimo puno sreće u nagradnoj igri!!!!

 

 

 

OPĆI UVJETI:

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Liganadlanu.com je portal koji poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Liganadlanu.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke portal liganadlanu.com koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

Liganadlanu.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

OBVEZE KORISNIKA

Korisnicima liganadlanu.com portala strogo je zabranjeno:

objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način.

Objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima.

Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe.

Korištenje ne primjerenog rječnika te vrijeđanje na rasnoj, vjerskoj ili pak spolnoj orijentaciji.

Manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga  portala.

Objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom.

Objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane.

Svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme.

Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika.

*kršenjem tih pravila korisnici će biti trajno udaljeni sa portala, bez iznimke.

REGISTRIRANI KORISNICI

Registriranjem na liganadlanu.com portal korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

Liganadlanu.com ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje korisničkog računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

Liganadlanu.com zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave ili/i objašnjenja.

Liganadlanu.com ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.

U slučaju korištenja aplikacije za izvještavanje  korisnik se može prijaviti 15. minuta prije početka susreta, i nakon početka samog susreta jedini je koji može izvještavati sa te utakmice. Nakon utakmice korekcije su moguće unutar 15. minuta.

*Cijenjene korisnike zamolili bi da nam daju valjani broj mobitela kako bi ih mogli kontaktirati u slučaju dobitka nagrada. 

 

SKUPLJANJE BODOVA U APLIKACIJI

Bodovi se dobivaju tokom izvještavanja sa utakmica, kod čega posjetitelji pomažu u što boljem funkcioniranju i vjerodostojnosti portala, a za nagradu se skupljaju bodovi koji mogu dovesti do super nagrada.

 

Skupljanje bodova!!!!!

Za prvo logiranje na korisnički račun dobiva se 200 bodova.

Kod izvještavanja sa jedne utakmice može se skupiti i do 45  bodova.

Tri radnje su obavezne, i to označiti početak utakmice, označiti poluvrijeme sa točnim rezultatom, te kraj utakmice. Ako su te tri radnje točne dobiva se ukupno 20 bodova na račun. Za početak utakmice, poluvrijeme i kraj po 5 bodova, te za točnost podataka dobiva se još nagradnih 5 bodova.

Ako izvjestitelj tokom utakmice ima više od 20 unosa pod kategorijom komentari dobiva se još dodatnih 25 bodova, što bi značilo da se u idealnom slučaju može dobiti 45 bodova. Skupljanjem bodova iz kola u kolo raste i razina vašeg izvještavanja.

 

*Kad dobivam bodove na račun?

Bodovi su na računu odmah nakon što se provjeri vjerodostojnost rezultata te da li je izvješavanje bilo u skladu s pravilima portala.

 

ODUZIMANJE BODOVA

Ako se korisnik prijavi za izvještavanje sa utakmice, a to ne radi, i još se k tome ne odjavi i omogući drugom korisniku da izvještava oduzima mu se 50 bodova. Korisnika se o tome obavještava mailom, a ako se to više puta ponovi, dolaskom na 0 bodova korisnik je automatski diskvalificiran iz nagradne igre.

 

ZNAČENJE BODOVA

Skupljanje bodova bitno je za nagradnu igru, jer svaki izvjestitelj koji tokom sezone skupi više od 700 bodova ulazi u konkurenciju osvajanja glavne nagrade koja je ove sezone dvije karte na jedan od europskih derbi susreta ( Real- Barcelona, Inter Milan- AC Milan, Bayern Munchen – Borusija Dortmund), dok su ostale nagrade sponzorske na mjesečnoj bazi te na kraju sezone ( trenirke, ulaznice za bazene, fitness…..).

 

UKUPNI BODOVI I BODOVI SEZONE

Korisnik tokom cijele sezone skuplja bodove i penje se na ljestvici izvjestitelja te mu ostaju zapisani u profilu pod nazivom ukupni bodovi.

Početkom sljedeće sezone  bodovi sezone se stavljaju na početnu vrijednost radi izjednačavanja mogućnosti i ravnopravnosti kod sljedeće nagradne igre.